Speel mee met FCUpdate.nl's voetbalmanager!

Ger
6 augustus 2010, 08:53

Het nieuwe seizoen gaat beginnen! Hoewel het WK in Zuid-Afrika nog vers in het geheugen ligt, zijn nu alle ogen weer gericht op de voetbaljaargang 2010-2011 van de Eredivisie. Traditiegetrouw gaat ook ons populaire voetbalmanagerspel van start op http://www.voetbalmanager.com/ - het officiële managerspel van FCUpdate.nl.

Ook dit jaar verwachten we dat jij de beste elf spelers kan opstellen waarbij je rekening moet houden dat je maximaal twee spelers per club mag opnemen in jouw ideale selectie. Het budget is ook dit jaar 50 miljoen euro, waardoor je aan het begin van het seizoen vakkundig moet puzzelen om een uitgebalanceerde selectie te vormen. Bij goede prestaties kun je gedurende het jaar evenwel met steeds meer geld de transfermarkt op.

Een team aanschaffen kost éénmalig slechts vijf euro om het hele seizoen mee te spelen; dat is nog geen 15 eurocent per competitieronde! Behalve de kans om je vrienden en collega's te laten zien dat jij verstand van voetbal hebt, maak je ook dit seizoen natuurlijk weer kans op te gekke prijzen. Deze editie is er een nieuwe hoofdprijs: een reis voor twee personen naar een wedstrijd in de Engelse Premier League!

Wil jij kans maken op deze reis voor twee personen naar Engeland of een van de vele andere prijzen? Schrijf je dan snel in op http://www.voetbalmanager.com/

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen