Lukoki (17) aast op debuut in hoofdmacht Ajax

Koen Freriks
15 december 2010, 19:27   Bijgewerkt: 15 december 2010, 19:34

Nu Frank de Boer de nieuwe hoofdtrainer is van Ajax, lijken alle Amsterdamse talenten in de jeugd weer vertrouwen te hebben in een doorbraak bij de hoofdmacht. Zo ook Jody Lukoki, die zich bij Jong Ajax profileert als een klassieke rechtsbuiten. "Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben", zegt hij tegen Ajax Life.

Lukoki speelde eerder dit seizoen nog onder De Boer. De 17-jarige aanvaller is dus een bekende van de interim-coach. "Op dit moment is er geen echte rechtsbuiten bij het eerste. Dat kan in mijn voordeel werken, want Frank de Boer zei dat hij meer met de jeugd bezig wil zijn. Misschien komt mijn kans wel", droomt het talent alvast hardop. "Het is afwachten en als het zover komt, moet ik mijn kans direct grijpen."

De Boer heeft Lukoki momenteel in het vizier, maar het talent heeft ondanks een uitnodiging nog niet meegetraind met de hoofdmacht. "Ik kreeg de vrijdag voor Vitesse-uit te horen dat ik die maandag met het eerste moest meetrainen. De jongens kregen alleen vrij. Frank de Boer zei dat hij me nog zou bellen, dus het is even afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen