V/d Boog: "Ajax al in onderhandeling over spelers"

Koen Freriks
29 januari 2011, 00:14   Bijgewerkt: 29 januari 2011, 00:26

Ajax doet al een beroep op plan B, zoals trainer Frank de Boer het eerder deze week verwoordde. De Amsterdamse club verkocht gisteren Luis Suarez voor 25 miljoen euro en is direct in onderhandeling gegaan met een aantal clubs over mogelijke versterkingen. Dat vertelde algemeen directeur Rik van den Boog tegen Eredivisie Live.

"We hebben met de technische staf gepraat over spelers die we graag zouden willen hebben. Aan elke speler hebben we een maximumbedrag gehangen en dan gaan we kijken of een speler haalbaar is", legt Van den Boog zijn simpele handelwijze uit.

De directeur verklapte wel dat het om meerdere namen gaat uit de Eredivisie, maar er zal in principe slechts één speler worden aangetrokken. "We zijn in gesprek met meerdere Nederlandse clubs. En als het lukt om een kandidaat vast te leggen, zijn we blij. Zo niet, nemen we de komende maanden de tijd om verder te zoeken."

Bas Dost (SC Heerenveen) en Ricky van Wolfswinkel (FC Utrecht) zijn naar verluidt de voornaamste kandidaten op het lijstje van Ajax. Een nieuwe linksback, waar De Boer om vroeg, heeft ondanks het vertrek van Urby Emanuelson niet de prioriteit, meldde Van den Boog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen