Van Veldhoven: "Anderlecht beter dan Ajax"

14 februari 2011, 10:01

Harm van Veldhoven ziet Anderlecht als de favoriet in de Europa League-confrontatie met Ajax. Volgens de trainer van Roda JC, die zondag met zijn team 2-2 gelijk speelde tegen Ajax, heeft de ploeg uit Brussel iets meer kwaliteit.

Als tot Belg genaturaliseerde Nederlander weet Van Veldhoven waar hij over praat. '"Ik volg het Belgische voetbal op de voet, want ik ben en blijf een Belg. Ajax heeft veel individuele kwaliteit en dan hebben we van een speler als Eriksen nog lang niet alles gezien. En tegen Anderlecht is straks ook Gregory van der Wiel er weer bij. Die is ook aanvallend gezien dreigender dan Vurnon Anita. Toch denk ik dat Anderlecht iets meer kwaliteit heeft. Zeker in de voorhoede. En niet voor niets staat Anderlecht in België bovenaan en Ajax hier pas derde", zegt de oefenmeester in AD Sportwereld.

Tegen Roda ontbrak Gregory van der Wiel vanwege een schorsing. Ajax nam in Kerkrade een 0-2 voorsprong, maar liet de thuisploeg terugkomen tot 2-2. De eerste wedstrijd tussen Anderlecht en Ajax is komende donderdag in Brussel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen