RKC 'gaat er vol voor' tegen Ajax in beker

2 maart 2011, 17:56

RKC Waalwijk maakt donderdagavond kans op een primeur. De Brabanders kunnen zich dan voor de eerste keer in hun bestaan plaatsen voor de finale van de KNVB Beker. Makkelijk gaat dat echter niet worden. RKC moet namelijk in Amsterdam op bezoek bij titelverdediger Ajax.

De RKC-spelers kijken in elk geval wel uit naar de wedstrijd in de ArenA. “Ik denk dat ik namens alle spelers van RKC spreek als ik zeg dat ik heel veel zin heb in deze wedstrijd. We verwachten hoe dan ook een heel sterk Ajax”, vertelt Sander Duits op de clubwebsite. “Toch vond ik ze afgelopen weekend, in de topper tegen PSV, niet echt overtuigend spelen. Een paar dagen eerder, toen Ajax in de Europa League tegen RSC Anderlecht speelde, was ik wel erg onder de indruk van Ajax.”

Desondanks ziet Duits mogelijkheden voor RKC. “Toch kunnen wij het hen lastig maken, dat weet ik zeker. Als wij als team een goede prestatie neerzetten, hebben we serieus kans op een stunt. Lukt het ons om lang de nul te houden, dan worden ze vanzelf onrustig. Wij gaan er in elk geval vol voor!”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen