Van Aanholt blij met nieuwe kans bij Jong Oranje

6 oktober 2011, 12:12

Na een afwezigheid van driekwart jaar keerde Patrick van Aanholt deze week terug bij Oranje. Na een akkefietje met ploeggenoot Ricky van Haaren in het oefenduel tegen Jong Tsjechië in februari werd hij niet meer opgeroepen, maar deze zomer haalde bondscoach Cor Pot de kou uit de lucht door met Van Aanholt te praten.

Tijdens dat gesprek bood Van Aanholt Pot zijn excuses aan. "Daarmee is het voor mij verleden tijd. Ik heb het er dan ook niet meer over. Ik ben vooral blij dat ik het nu weer opnieuw mag gaan proberen", zegt de verdediger op OnsOranje.nl.

Dit seizoen speelt Van Aanholt voor Wigan Athletic, dat hem huurt van Chelsea. Bij Wigan is hij basisspeler. "Ik voel me uitstekend op mijn gemak bij de club. Het is af en toe nog wel even wennen. Wigan speelt toch een ander systeem en staat als één van de kleinere clubs in de Premier League toch regelmatig onder druk."

Enige minpunt zijn tot dusver de resultaten. Wigan won pas één duel staat slechts achttiende. "Het wordt wel tijd om een keer te gaan winnen, inderdaad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen