Twente en Go Ahead definitief met elkaar in zee

11 mei 2012, 13:15

Go Ahead Eagles gaat deel uitmaken van de Voetbalacademie FC Twente. Beide partijen hebben, na een proefperiode van drie jaar, besloten om definitief de handen ineen te slaan. Ook Heracles Almelo maakt al deel uit van die academie.

"Na een goed verlopen pilotperiode van drie jaar sluit Go Ahead Eagles vanaf komend seizoen definitief aan bij de Voetbalacademie FC Twente. Zij zullen net als Heracles Almelo volwaardig deel gaan uitmaken van de opleiding. Doel binnen de academie is om talenten uit de regio betere mogelijkheden te bieden zich te ontwikkelen tot profvoetballer bij FC Twente, Heracles Almelo of Go Ahead Eagles", legt technisch manager Cees Lok van FC Twente uit op de officiële website van FC Twente.

"Ik ben heel content dat we richting het westen een groter verzorgingsgebied kunnen bedienen", vervolgt de beleidsmaker. "Toptalenten in de regio Deventer kunnen in een volwaardige topsportomgeving doorgroeien om hun droom, profvoetballer worden op het hoogste niveau, in eerste instantie in hun eigen omgeving realiseren."

De Voetbalacademie FC Twente bestaat uit twaalf teams, variërend van Jong FC Twente tot een handvol teams met C-en D-pupillen. Ook is er een meidenacademie waar danes zich kunnen ontwikkelen tot volwaardige Eredivisie Vrouwen-speelsters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen