Boulahrouz tekent voor twee jaar bij Sporting

18 juli 2012, 20:08   Bijgewerkt: 18 juli 2012, 20:25

Sporting Lissabon heeft de komst van Khalid Boulahrouz officieel bevestigd. De dertigjarige Oranje-international heeft woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract gezet bij de Leeuwen, met een optie voor nog eens een seizoen. Dit meldt de Portugese topclub op de eigen website.

De verdediger denkt dat hij goed bij Sporting past. "Ik ben zeer ambitieus, net zoals de club, en ik denk dan ook dat ik mijn weg hier snel zal vinden. Ik ga er alles aan doen om prijzen te pakken met deze club en ik hoop dat ik de fans tevreden kan stellen", laat Boulahrouz op de website van zijn nieuwe werkgever optekenen.

"Ik ben me ervan doordrongen dat ik bij een club met traditie heb getekend", vervolgt de mandekker. "Veel geweldige spelers zijn mij hier voorgegaan Sporting heeft een rijke geschiedenis met veel titels." Boula ziet uit naar zijn nieuwe leven in Portugal. "Ik heb in het verleden hier al eens gespeeld en ik was toen zeer gecharmeerd van de gepassioneerde manier van spelen."

De international, die transfervrij overkomt van VfB Stuttgart, treft bij Sporting zijn landgenoten Stijn Schaars en Ricky van Wolfswinkel. Ook PSV-middenvelder Zakaria Labyad is dicht bij een overstap naar de Portugese club. Boulahrouz kwam in het verleden ook nog voor RKC Waalwijk, Chelsea, Hamburger SV en Sevilla uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen