Jans: "Vlammen voor Europees voetbal"

21 juli 2012, 12:04

Ron Jans begint volgende week officieel aan zijn Belgische avontuur. Dan wacht voor de Nederlandse oefenmeester de eerste wedstrijd in de Jupiler Pro League met Standard Luik tegen Zulte Waregem.

"Er is heel wat beweging geweest, maar nu is de groep compleet. Alle posities waarvoor we nog versterking zochten, zijn ingevuld. We hebben progressie geboekt en het vertrouwen is er. Dat stemt me zeer tevreden", laat Jans aan Sporza weten.

Jans heeft als opdracht meegekregen om zich komend seizoen met Standard te plaatsen voor Europees voetbal. "Dat willen we graag. Dat we dit seizoen niet in Europa voetballen, maakt onze doelstelling makkelijker. Het geeft ons de nodige rust om te vlammen in de play-offs."

De oud-trainer van SC Heerenveen en FC Groningen is inmiddels verhuisd naar België. "Ik woon nu heel dicht bij de Académie. Dat is bewust, want ik vind het belangrijk dat je onderdeel bent van de cultuur."

"Wat mijn band is met de voorzitter? Meneer Duchâtelet is niet vaak persoonlijk aanwezig, maar het contact verloopt heel goed. Ik wil mijn bijdrage leveren aan hetgeen de voorzitter voor ogen heeft", besluit Jans.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen