McClaren: "Kijken uit naar FC Groningen"

10 augustus 2012, 16:46

Een dag na de kwalificatie voor de laatste voorronde van de Europa League, ten koste van het Tsjechische Mlada Boleslav, leeft FC Twente alweer toe naar de start van de Eredivisie. De Tukkers beginnen zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

“We kijken uit naar deze wedstrijd”, zegt coach Steve McClaren op de website van FC Twente. “We kunnen zondag met nagenoeg een fitte groep spelers aan de competitie beginnen. Nikolay Mihaylov was er donderdag tegen Boleslav niet bij, maar hij zal morgen weer trainen en dan nemen we een beslissing richting zondag.”

McClaren: “FC Groningen heeft met Robert Maaskant een nieuwe trainer. Ik vind Maaskant een goede trainer. Hij laat zijn teams altijd voetballen en hij boekte met NAC prima resultaten en is kampioen geworden in Polen. Knappe prestaties.”

McClaren stond ook nog even stil bij Bursaspor, de tegenstander in de laatste voorronde van de Europa League. “Een heel zware tegenstander. Bursaspor was van de mogelijke tegenstanders misschien wel de zwaarste club die we konden loten vandaag. Ook het reizen zal het er voor ons niet eenvoudig op maken. Turkse clubs zijn altijd lastige opponenten, teams die met de nodige passie spelen. Dat is met Bursaspor ook het geval. Voor de spelers is dit een grote test. Vooral mentaal.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen