Koeman: "Druk op Twente zal toegenomen zijn"

2 november 2012, 16:20

FC Twente is de koploper van de Eredivisie, maar dat zou je bijna vergeten als je vrijdag de berichten in de media leest. Na de bekerblamage tegen FC Den Bosch lijkt er namelijk weinig meer te deugen van de club en coach Steve McClaren. Het is onrustig in Enschede, heeft ook Feyenoord-trainer Ronald Koeman gezien.

Koeman speelt zondag met zijn elftal tegen FC Twente. Hij denkt dat alle commotie rond de bekeruitschakeling tegen Den Bosch een rol kan spelen rond die wedstrijd. "Mede door het resultaat van gisteren zal de druk bij Twente toegenomen zijn", zegt hij op de website van de Rotterdamse club. "Wij willen daar gebruik van maken."

Hij weet ook dat het resultaat tegen FC Den Bosch FC Twente extra motivatie kan geven voor de wedstrijd tegen Feyenoord. "Twente zal agressief voor de dag komen. Aan de andere kant is het geen ploeg die normaal gesproken vanaf het begin volle bak speelt, maar juist wedstrijden opbouwt. Daarbij zijn met name de twee buitenspelers, Chadli en Tadic, met hun individuele kwaliteiten vaak beslissend."

Met welke elftal Feyenoord aan zal treden in Enschede, is nog onduidelijk. Ruud Vormer of Tonny Trindade de Vilhena zal de plek van Kelvin Leerdam op het middenveld overnemen, in de voorhoede zal Koeman moeten kiezen tussen Wesley Verhoek, Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius. Twee van hen kunnen spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen