Feyenoord legt goudhaantje Pellè tot 2017 vast

5 januari 2013, 11:11   Bijgewerkt: 5 januari 2013, 11:26

Feyenoord heeft een fraaie slag geslagen op de transfermarkt. De club is er in geslaagd om Graziano Pellè tot de zomer van 2017 vast te leggen. Volgens diverse media is met de transfer een bedrag van ongeveer drie miljoen euro gemoeid.

Pellè kwam eind augustus op huurbasis over van Parma. Hij stond voor de schier onmogelijke opgave om John Guidetti op te volgen en zijn komst werd met scepsis ontvangen, maar de Italiaan bleek al snel een absolute aanwinst. Hij scoorde in de eerste helft van dit seizoen aan de lopende band en mede dankzij hem doet Feyenoord nog volop mee in de strijd om zowel de KNVB Beker als de landstitel.

Door zijn goede prestaties leek Pellè (27) onbetaalbaar voor Feyenoord, maar de Rotterdammers zijn er toch in geslaagd overeenstemming te bereiken met zowel Parma als de spits zelf. Pellè, dit seizoen goed voor veertien goals in vijftien duels, zal later vandaag zijn handtekening zetten onder een contract tot de zomer van 2017.

Het akkoord met Pellè is het zoveelste succes van de technische leiding van Feyenoord dit seizoen. Eerder slaagde de clubleiding er in om talenten Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena en coach Ronald Koeman langer aan zich te binden.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen