Kuiper: "Medische keuring was even spannend"

1 februari 2013, 09:02

Na lang blessureleed kan Nicky Kuiper eindelijk weer vooruit kijken. De verdediger van FC Twente stapt over naar het Griekse Panathinaikos, dat hem voor een half seizoen huurt. In Athene hoopt Kuiper eindelijk weer lekker te kunnen voetballen.

Kuiper ging in 2009 van Vitesse naar FC Twente, maar werd sindsdien vrijwel onafgebroken achtervolgd door blessureleed. Om die reden is hij extra opgelucht dat Panathinaikos hem deze kans biedt. "De medische keuring was wel even een spannend moment en ik ben opgelucht dat ik ben goedgekeurd. In Nederland krijg je snel een stempel opgedrukt en denkt iedereen ‘is hij wel fit?’. Gelukkig kijken ze daar hier doorheen en geven ze me de kans om speelminuten te maken. Ik wil gewoon lekker voetballen in een andere omgeving, waar de mensen blanco tegenover me staan", zegt de inmiddels 23-jarige linkervleugelverdediger in De Telegraaf.

"Mijn doel is om weer op niveau te komen, zodat ik van de zomer na mijn terugkeer bij FC Twente voor mijn kans kan gaan", zegt Kuiper over zijn avontuur in Athene.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen