McClaren: "Mijn vertrek beste voor FC Twente"

Ger
26 februari 2013, 09:46

Steve McClaren heeft op eigen initiatief zijn contract ingeleverd bij FC Twente. Onder leiding van de Britse trainer slaagde de Enschedese club er in 2013 niet in om een wedstrijd te winnen. Zaterdag ging de kwakkelende ploeg nog met 2-1 onderuit tegen SC Heerenveen.

"Na die nederlaag heb ik samen met het clubbestuur naar een oplossing gezocht voor de moeilijke fase waarin de club momenteel zit", laat McClaren weten in een officiële verklaring. "We hebben gesproken over de verwachtingen van de club en hoe belangrijk het is om ons te kwalificeren voor Europees voetbal. De resultaten van de voorbije weken hebben veel kritische geluiden opgewekt, zowel bij de supporters als in de media. Na veel discussie en onderhandelingen hebben we besloten dat het het beste is dat ik vroegtijdig vertrek."

"De club is groter dan een individu. Twente is me te dierbaar om de vooruitgang in de weg te staan", reageert de trainer. "Ik verlaat Twente als een trotse man, de club heeft me veel goede herinneringen gebracht. De titel van 2010 was een van de mooiste momenten uit mijn loopbaan. De steun van de club, staf, spelers en fans heeft me altijd goed gedaan. Ik ben dan ook verdrietig en teleurgesteld dat het zo heeft moeten eindigen, maar ik wil het team en de staf alle succes voor de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen