'Van Bommel scheldt tegenstander uit in catacomben'

11 maart 2013, 08:05

Amper twee weken na de gênante ruzie tussen Jeremain Lens en Joris Mathijsen in de Kuip, heeft volgens De Telegraaf weer een speler van de Eindhovense club zich misdragen in de catacomben. De krant beweert, op basis van 'meerdere getuigen', dat Mark van Bommel zaterdag verbaal tekeer ging tegenover Joey van den Berg.

Van den Berg zelf kreeg het incident maar half mee. "Ik hoorde van de trainer dat hij daar iets stond te schreeuwen over homo, maar heb verder niets meegekregen, omdat ik stond te douchen", zegt de middenvelder van SC Heerenveen in de krant.

De eventuele woede-uitbarsting van Van Bommel in de catacomben van het Abe Lenstra Stadion zou Van den Berg niet verbazen. "Tijdens de wedstrijd hadden we al wat akkefietjes en noemde hij me meerdere keren homo. Ik dacht alleen: ‘Die gozer spoort niet’. Van Bommel was boos dat ik hem in de eerste helft raakte. De tweede keer zette hij een tackle in en moest ik opspringen. Als hij me had geraakt, had ik mijn enkelbanden gescheurd. Maar hij dacht dat ik hem een kaart aan wilde naaien."

PSV verloor de competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen zaterdag met 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen