'Salaris Park dwingt PSV tot huurconstructie'

5 augustus 2013, 21:13

Er zit vooralsnog weinig schot in de overgang van Ji-Sung Park naar PSV. De Zuid-Koreaan toucheert bij Queens Park Rangers een riant salaris en wil daarop niet inleveren. Omdat de Engelse club bovendien weigert hem geld toe te stoppen is een huurconstructie de enige overgebleven mogelijkheid. Dat meldt VI maandag.

Toch kan het nog wel even duren voordat Park daadwerkelijk in Eindhoven te bewonderen is. PSV wacht nog op de benodigde werkvergunning voor de 32-jarige middenvelder. Tussen 2002 en 2005 speelde hij ook al drie seizoenen voor PSV.

Trainer Phillip Cocu kijkt in elk geval uit naar de komst van Park, die destijds samenspeelde met zijn aanstaande oefenmeester. "Hij brengt ervaring met zich mee, kent de club en heeft bij Manchester United in de absolute top gespeeld. Als je hem vergelijkt met wat wij nu voorin hebben lopen, dat is een verschil. Die jongens zijn stuk voor stuk talentvol, maar zijn gebaat bij een speler die weet wat er op dit niveau van je verwacht mag worden. Daarnaast is hij een veelzijdige speler; hij kan op de linker- en rechterflank uit de voeten. En eventueel kan hij ook nog op het middenveld spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen