Argentinië klopt Italië, België en Frankrijk gelijk

14 augustus 2013, 23:03   Bijgewerkt: 15 augustus 2013, 00:29

Argentinië heeft Italië verslagen in het oefenduel dat werd gespeeld ter ere van Paus Franciscus, geboren in Buenos Aires. De Zuid-Amerikanen zegevierden woensdag met 2-1 in het Olympisch Stadion van Rome.

Gonzalo Higuain, die deze zomer van Real Madrid overstapte naar Napoli, tekende in de twintigste minuut voor de 0-1. Ever Banega verdubbelde vlak na de pauze de marge, die door Lorenzo Insigne een kwartier voor tijd weer werd verkleind. De goal van het Napoli-talent kwam echter te laat voor i Azzurri.

Engeland won nipt van aartsrivaal Schotland. Doordat Joe Hart zich verkeek op een afstandsschot van James Morrison kwamen de Schotten in de elfde minuut op 0-1 op Wembley. Theo Walcott maakte na een half uur gelijk, maar Kenny Miller bracht de bezoekers kort na de doelwissel opnieuw aan de leiding. Danny Welbeck en Rickie Lambert wisten uiteindelijk een Engelse nederlaag te voorkomen (3-2).

België en Frankrijk kwamen in Brussel niet tot scoren. De Rode Duivels konden in de eerste helft niet overtuigen, maar hadden in de tweede helft wel het betere van het spel. Desondanks bleven doelpunten uit. Bij België had Ajacied Toby Alderweireld een basisplaats, PSV'er Zakaria Bakkali haakte dinsdag af met een liesblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen