Dordrecht wint nipt in Doetinchem, Willem II onderuit

2 september 2013, 22:24

FC Dordrecht blijft koploper in de Jupiler League, omdat het maandagavond een heel belangrijke zege in Doetinchem behaalde. In de absolute slotfase trok Dordrecht de overwinning over de streep, aangezien ze toen nog de 1-2 wisten te maken tegen De Graafschap. De Graafschap kwam vlak na rust op voorsprong, dankzij een doelpunt van Van Ewijk. Maar zoals bij meer wedstrijden het geval was in deze competitieronde in de Jupiler League, wist Dordrecht de achterstand om te buigen in een overwinning. Danso scoorde twee keer voor de ploeg uit Dodrecht. Dit deed hij na een uur spelen en in de vierde minuut van de blessuretijd. Zodoende ging Dordrecht met drie punten op de Vijverberg aan de haal.

Willem II verloor maandagavond in Sittard, met 3-1. Nadat Briels Fortuna Sittard op een 1-0 voorsprong schoot, deed Andrade wat terug namens de Tilburgse formatie. Khalouta bracht de Sittarders twintig minuten voor tijd op 2-1. Dit gebeurde vlak voordat Willem II-verdediger Jallo rood incasseerde van arbiter Edwin van de Graaf. Per slot van rekening wist Nkoyi voor Fortuna de wedstrijd op slot te gooien, door de 3-1 op het scorebord te zetten.

De Rotterdamse derby tussen Excelsior en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 1-0 overwinning in het voordeel van de thuisploeg. Sparta, dat het in het restant van de competitie moet stellen zonder de naar Heracles Almelo vertrokken Illiass Bel Hassani, moest tien minuten voor tijd de enige treffer van de wedstrijd incasseren, toen Hutten een strafschop wist te benutten.

MVV Maastricht, dat Leroy Labylle naar PEC Zwolle zag gaan als opvolger van Youness Mokhtar, wist geen punten te behalen in de uitwedstrijd tegen Telstar. Mac Intosh bracht Telstar na een half uur aan de leiding. Braken scoorde na rust de 1-1 voor de formatie uit Maastricht, maar dit mocht niet baten, aangezien Lettinga de 2-1 voor Telstar wist te maken. Bij deze stand bleef het ook.

Achilles ’29 heeft in de uitwedstrijd tegen FC Oss haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. Van Straaten bekroonde zich een kwartier voor tijd tot matchwinner. Jong FC Twente kwam thuis tegen Almere City FC niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen