Engeland zonder Welbeck: "We zullen hem missen"

7 september 2013, 11:41

Danny Welbeck was vrijdagavond zonder twijfel de grote man bij Engeland, toen de ploeg van bondscoach Roy Hodgson met 4-0 wist te winnen van Moldavië. De aanvaller van Manchester United wist de helft van de Engelse productie voor zijn rekening te nemen. De man in vorm kreeg echter ook een gele kaart toegewezen van de scheidsrechter, wat geen kaart is zonder consequenties. Welbeck moet de cruciale wedstrijd tegen Oekraïne (aanstaande dinsdag) aan zich voorbij laten gaan.

De Engelse aanvaller kreeg een niet al te slimme gele prent, voor het wegschieten van de bal. Volgens routinier Steven Gerrard is de absentie van Welbeck een groot gemis voor de Engelsen: "We zullen hem missen. Hij is momenteel een belangrijke speler voor ons en zijn prestaties en doelpunten waren heel goed, ondanks de gele kaart", aldus Gerrard tegen SkySports.

Engeland en Montenegro staan in de kwalificatiereeks bovenaan, met vijftien punten. Oekraïne volgt op één punt en dat maakt de wedstrijd van volgende week dus erg belangrijk. Polen bezet de vierde stek met tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen