'Wolfsburg mengt zich in strijd om De Bruyne'

10 oktober 2013, 12:56

Klaus Allofs, algemeen directeur van VfL Wolfsburg, zegt niet terug te deinzen als de mogelijkheid zich voordoet om Kevin De Bruyne in te lijven. De Belgische international werd uit de selectie gezet door Chelsea-trainer José Mourinho, waarna de 22-jarige aanvaller in verband werd gebracht met andere clubs.

Mourinho gaf onlangs aan dat De Bruyne nog steeds onderdeel uitmaakt van zijn toekomstplannen. Desalniettemin gaf Werder Bremen al aan dat het een terugkeer van de Belg absoluut ziet zitten. Hetzelfde geldt voor Wolfsburg, dat de situatie rondom De Bruyne nauwlettend in de gaten houdt.

Allofs is duidelijk gecharmeerd van de Belgische aanvaller: "Wij hebben als club zijnde eerder al een signaal van interesse gegeven, wat betreft Kevin De Bruyne. Dit bleek tevergeefs, aangezien het duidelijk was dat hij zou terugkeren bij Chelsea. Hij bevindt zich echter niet in de selectie op het moment, waardoor we hem goed in de gaten houden.", aldus de algemeen directeur van Wolfsburg tegen Sky Deutschland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen