De Boer: "Favoriete ploegen gewoon in top-vier"

Ger
1 november 2013, 15:24   Bijgewerkt: 1 november 2013, 16:30

Ajax staat voor een belangrijke krachtmeting in de Eredivisie. Voor eigen publiek is het ambitieuze Vitesse zaterdag de tegenstander. Beide clubs komen in aanmerking om de koppositie over te nemen.

Hoewel Ajax al op veertien verliespunten staat, is trainer Frank de Boer niet ontevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. "We zijn een enkele keer door de ondergrens gezakt, maar lang niet altijd. Alleen is het soms lastig voetballen als de tegenstander met elf man voor het doel hangt", zegt De Boer op de website van Ajax. "Of Vitesse met knikkende knieën naar de ArenA komt? Dat interesseert me niet. Ze hebben een goede ploeg met enkele technisch zeer begaafde spelers. Ze zullen willen voetballen.'

De Arnhemmers zijn momenteel een directe concurrent. Ajax heeft slechts een puntje voorsprong op Vitesse. De Boer: "Ze zijn nog nooit zo dicht bij de top geweest. Bovendien hebben ze enkele interessante spelers erbij gekregen, zoals Van Aanholt en Piazon, die de Eredivisie een kwaliteitsimpuls geven."

Tegen Vitesse wil Ajax zich revancheren voor het doelpuntloze gelijkspel tegen hekkensluiter RKC Waalwijk. "Zo’n wedstrijd horen wij gewoon te winnen. Net zoals Feyenoord en PSV ook niet hoorden te verliezen van Heracles en Roda. Toch denk ik dat de favoriete ploegen gewoon bij de bovenste vier staan aan het einde van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen