De Boer: "Hangt van onszelf af of het spannend wordt"

19 december 2013, 10:03

Ajax treedt donderdagavond (20.45 uur) aan tegen amateurclub IJsselmeervogels. Bij winst plaatsen de Amsterdammers zich voor de kwartfinale van de KNVB Beker. Ajax-coach Frank de Boer wil dat het duel geen moment spannend wordt.

De Boer hoopt niet dat Ajax het zichzelf onnodig moeilijk maakt, op het uitverkochte Sportpark De Westmaat: “Het zal van onszelf afhangen of het donderdag spannend wordt. Het hangt van Ajax af of we willen dat IJsselmeervogels aan voetballen toekomt”, aldus De Boer op de officiële website van de Ajacieden. De Ajax-coach wil in Spakenburg niets weten van onderschatting: “IJsselmeervogels is een goed voetballend team. Een team met spelers die bijna allemaal ervaring hebben als prof.”

De Boer weet dat IJsselmeervogels momenteel lijstaanvoerder is in de topklasse zaterdag. “IJsselmeervogels staat weer waar ze moeten staan”, zegt de Boer, die nog niet kan beschikken over de geblesseerde Siem de Jong, die wel weer deels met de groep meetrainde. Jasper Cillessen krijgt rust van De Boer, wat inhoudt dat Kenneth Vermeer weer plaats zal nemen onder de lat van de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen