De Hoon nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Willem II

16 januari 2014, 19:43

Jan de Hoon wordt de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van Willem II. In november vorig jaar werd al bekend dat de Tilburgse club komend seizoen start met een eigen jeugdopleiding en er dus een einde komt aan de samenwerking met RKC Waalwijk op het gebied van talentontwikkeling.

De Hoon is momenteel assistent van hoofdcoach Jürgen Streppel bij het eerste elftal van Willem II en eindverantwoordelijke bij de beloften. "We zijn blij dat we in Jan iemand hebben gevonden met een echt Willem II-hart, die vol enthousiasme en met de juiste ervaring aan de slag gaat om van de jeugdopleiding Willem II een succes te maken", aldus algemeen directeur Berry van Gool op de website van Willem II.

De Hoon heeft een tweejarig contract getekend voor zijn nieuwe functie. "Uiteraard is dit voor mij een geweldige uitdaging", reageert De Hoon. "Ik heb tien jaar lang met veel plezier voor Willem II en later voor de RJO Willem II-RKC diverse jeugdteams getraind. Het is mooi om deze ervaring te kunnen gebruiken voor mijn nieuwe functie. Ondanks dat ik als Hoofd Jeugdopleiding niet meer actief ben als trainer, zal ik toch veel op de velden te vinden zijn. Mijn kracht ligt op voetbaltechnisch gebied. Ik vind het belangrijk om samen met de trainers een topsportklimaat neer te zetten waarin spelers zich kunnen ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen