Bekritiseerde Van Wolfswinkel krijgt steun van trainer

21 januari 2014, 15:41

Norwich City spendeerde afgelopen zomer maar liefst dertig miljoen euro aan nieuwe spelers, waaronder Ricky van Wolfswinkel. De Nederlander kwam voor tien miljoen over van Sporting Lissabon, maar heeft het in Engeland nog niet waar kunnen maken. De spits krijgt echter wel steun van zijn manager Chris Hughton.

"Misschien probeert hij te veel te doen op andere delen van het veld en wellicht moet hij wat egoïstischer zijn in het strafschopgebied", zegt Hughton in Engelse media. "Maar wat je niet moet vergeten in het geval van Ricky is dat wanneer hij niet met blessureproblemen te maken zou hebben, hij nu in volle vaart zou presteren", aldus de trainer over Van Wolfswinkel, die nog maar één competitietreffer achter zijn naam heeft.

"Natuurlijk zijn er zorgen rondom de aanvallers", beseft Hughton. "We willen wedstrijden winnen, maar ik weet dat Gary Hooper en Ricky keihard werken. Het geld dat we voor Ricky betaald hebben betekent dat er altijd druk op zijn schouders zal rusten. Het is nu een kwestie van de juiste formule vinden", aldus de oefenmeester van Norwich, dat twaalfde staat in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen