Ondaan kopt Willem II thuis langs Achilles '29

9 februari 2014, 01:26

Drie keer is scheepsrecht gebleken voor Willem II. De Tilburgers gaven zaterdag in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Achilles '29 twee keer een voorsprong uit handen, maar op het derde doelpunt van de Tricolores hadden de bezoekers uit Groesbeek geen antwoord meer: 3-2.

Debutant Jonas Heymans bracht Willem II al in de derde minuut op 1-0. De Belg kopte raak uit een hoekschop. Slechts drie minuten later herstelde Frank Hol het evenwicht, maar in de veertiende minuut zette Terell Ondaan Willem II met een verwoestende uithaal opnieuw op voorsprong.

De 2-2 van Achilles '29, vijf minuten voor rust, mocht er eveneens wezen. Remon van Bochoven scoorde in de rebound met een fraai hakje. Voldoende om een punt mee te nemen naar Groesbeek was dat hoogstandje echter niet. Ondaan kopte een kwartier voor tijd de 3-2 eindstand op het bord.

Willem II komt door de winst op 49 punten, waarmee het de tweede plaats in de Jupiler League bezet. De achterstand op koploper FC Dordrecht, dat vrijdag uithaalde bij FC Emmen (1-6), bedraagt vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen