Traangasbom verpest duel tussen Villarreal en Celta

16 februari 2014, 00:21   Bijgewerkt: 16 februari 2014, 14:10

In La Liga heeft zaterdag de late wedstrijd tussen Villarreal en Celta de Vigo ruim een kwartier stilgelegen. Een supporter gooide in de slotfase vanaf de tribune een traangasbom op het veld en die maakte verder spelen voor enige tijd onmogelijk.

Celta de Vigo leidde op dat moment verrassend met 0-1. Fabian Orellana had in de 83ste minuut de score geopend. Een kleine vijf minuten later sloeg de 'fan' met de traangasbom toe. Vanwege de irritatie aan de ogen en luchtwegen zochten de toeschouwers snel een veilig plekje en leek de wedstrijd definitief gestaakt te worden.

Maar ongeveer een kwartier later, toen het traangas was weggetrokken, werd het duel alsnog uitgespeeld. Villarreal slaagde er, voor vrijwel lege tribunes, niet meer in de achterstand weg te werken. Sterker nog, in blessuretijd bepaalde Nolito de eindscore op 0-2. Villarreal dreigt daardoor nummer vier Athletic de Bilbao uit het oog te verliezen. De achterstand bedraagt al vier punten en de Basken komen zondag nog in actie tegen Espanyol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen