Ritzmaier terug naar PSV: "Ik krijg een serieuze kans"

12 maart 2014, 11:13

Marcel Ritzmaier keert volgend seizoen terug bij PSV. De huurling van SC Cambuur sprak dinsdag met zijn werkgever en heeft te horen gekregen dat hij volgend seizoen een kans krijgt. De Oostenrijker kan in Eindhoven een nieuw, meerjarig contract tekenen.

Ritzmaier (20) geeft de afspraak met PSV toe in het AD. "Ik ben naar Eindhoven gereden en heb met de clubleiding gesproken. Ik krijg volgend seizoen een serieuze kans in het eerste elftal. Het gesprek tussen mij en PSV was erg positief. Daarin hebben we besproken hoe ik me dit seizoen heb ontwikkeld bij Cambuur. En daarover zijn ze erg tevreden."

In Leeuwarden heeft men vanzelfsprekend al rekening gehouden met het vertrek van Ritzmaier. "Als het aan mij ligt, had hij hier nog wel tien jaar gespeeld", zegt Cambuur-directeur Gerald van den Belt. "Maar ik weet heel goed waar hij vandaan komt en wat hij wil bereiken." Hij denkt dat Ritzmaier een mooie toekomst heeft. "Marcel is creatief, heeft scorend vermogen, wil beter worden en heeft de absolute bereidheid om in de top te spelen."

Ritzmaier valt dit seizoen op bij het goed presterende Cambuur. "We maken het veel ploegen lastig door onze manier van spelen. Het gelijkspel tegen Ajax was afgelopen zondag een bonuspunt. Tegen RKC kunnen we vrijdag weer winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen