Seizoen Babel ten einde door schouderkwetsuur

13 maart 2014, 08:06

Ryan Babel lijkt een streep te kunnen zetten door het restant van het seizoen. De 27-jarige aanvaller van Kasimpasa raakte op het trainingsveld geblesseerd aan zijn schouder en medisch onderzoek in het AMC in Amsterdam bracht woensdag serieuze schade aan het licht.

De schouder van de voormalig Ajacied raakte op de training op ongelukkige wijze uit de kom: "De blessure ontstond in een ogenschijnlijk onschuldig duelletje", vertelt zaakwaarnemer Winny Haatrecht in De Telegraaf. "Het is dezelfde schouder die bij Ajax ook uit de kom raakte", aldus Haatrecht, die daarmee doelt op het duel tussen PEC Zwolle en Ajax in november 2012, waar Babel het veld vroegtijdig moest verlaten.

Het is nog niet bekend of Babel geopereerd zal worden aan de kwetsuur, aangezien het misschien mogelijk is om te revalideren aan de hand van een krachtprogramma. In overleg met de medische staf van Kasimpasa zal de route van het revalidatieproces worden uitgestippeld.

Babel kwam dit seizoen tot 23 optredens voor de nummer vijf uit de Turkse Süper Lig. De 42-voudig international kwam hierin vier keer tot scoren en leverde zeven assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen