"Karakter getoond tegen een ijzersterke tegenstander"

13 maart 2014, 09:43

Manchester City werd woensdag door FC Barcelona uitgeschakeld in de Champions League. Na een 0-2 thuisnederlaag, verloren The Citizens met 2-1 in Catalonië. Ruben Cousillas, die de honneurs waarnam aangezien manager Manuel Pellegrini geschorst was, sprak na afloop zijn waardering uit voor het karakter van zijn manschappen, die strijdend ten onder gingen.

"We speelden een geweldige wedstrijd tegen een zeer goede tegenstander", gaf Cousillas na afloop van het 2-1 verlies aan. "City speelde zeer goed en kreeg kansen om de eerste treffer te maken", aldus de assistent-coach, die met name Edin Dzeko en Samir Nasri dicht bij een doelpunt zag komen.

"We hebben karakter getoond, tegen een ijzersterke opponent", vervolgt Cousillas, die al jarenlang de rechterhand van Pellegrini is. "Het is altijd lastig om tegen een team met een stand van dienst als Barça te spelen, met name met tien man", doelt de coach op het wegsturen van Pablo Zabaleta. "We zijn daar gefrustreerd over, maar over de teamprestatie zijn we tevreden. Dat geldt ook voor Pellegrini."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen