Zaakwaarnemer Koeman: "Ben al 25 keer gebeld"

13 maart 2014, 12:12

John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City, werd reeds benaderd door Guido Albers, de zaakwaarnemer van Ronald Koeman, die na dit seizoen afscheid neemt als coach van Feyenoord. Albers liet weten dat Koeman een avontuur in Engeland zeker ziet zitten, maar stelt wel dat er meer kapers op de kust zijn.

"Als hij de kans krijgt om de nieuwe manager van Swansea te worden, dan ziet hij dit zeker zitten", sprak Albers tegen Radio Wales Sport. De zaakwaarnemer van de vijftigjarige Koeman stuurde een email naar voorzitter Huw Jenkins en vice-voorzitter Leigh Dineen, maar kreeg nog geen reactie.

"Het is een wens van Koeman om in de Premier League te werken. Hij zou succesvol kunnen zijn bij Swansea", zegt Albers. "Swansea is een fantastische club en een club met veel potentie. Als ze geïnteresseerd zijn, dan zullen ze contact moeten opnemen. Ik ga ze in ieder geval niet elke dag bellen. En daarnaast: sinds Koeman zijn vertrek bij Feyenoord heeft aangekondigd, hebben er al 25 zaakwaarnemers gebeld", waarschuwt de zaakwaarnemer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen