Vd Looi: "Met passie, strijd en beleving zege gepakt"

22 maart 2014, 23:12

Het eerste kwartaal van 2014 zit er al weer bijna op, maar toch boekte FC Groningen zaterdag pas zijn tweede Eredivisiezege van het kalenderjaar. Vitesse werd in de Euroborg met 3-1 verslagen. Het was een dik verdiende driepunter.

"Dit was nu precies wat we goed konden gebruiken", aldus coach Erwin van de Looi op de clubwebsite. "Vorige week (tegen ADO Den Haag, red.) was en leek het ons niet gegund. Toen vond ik al dat de ploeg er echt klaar voor was. Deze week hebben we opnieuw de rug gerecht en vandaag ben ik echt trots op de ploeg. Ze hebben gevochten voor elke meter. We gaven Vitesse het initiatief en hebben de ruimte achter hun verdediging uitstekend benut."

"Voor de pauze hadden we eigenlijk al meer afstand moeten nemen en heeft het middenveld veel meters moeten maken. Het was jammer dat we alsnog met 1-1 de rust in gingen. Maar na de pauze heeft de ploeg karakter getoond. We kwamen één keer goed weg, maar met passie, strijd en beleving hebben we de zege gepakt."

"Je kunt veel praten in een periode dat het minder gaat, maar er is echt maar één ding dat helpt. En dat is winnen. Iedereen binnen de club en iedereen die bij de club betrokken is, heeft volgens mij een hartstikke mooie avond gehad. Ik kan trots zijn op mijn ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen