FC Twente klaar voor Ajax: "Dit is waar je het voor doet"

Ger
28 maart 2014, 16:05

FC Twente kan zondag de spanning in de Eredivisie terugbrengen in de topper tegen Ajax. Bij een overwinning in Amsterdam verkleinen de Tukkers de achterstand op de koploper tot vier punten. Trainer Michel Jansen voelt dat er spanning op de wedstrijd staat.

"Dit is waar je het voor doet en dit zijn wedstrijden waarin je kunt excelleren. Wij hebben spelers die dat kunnen. Ons gevoel richting de wedstrijd van zondag is goed", aldus Jansen op de website van FC Twente. Hoewel de Enschedese ploeg dus goede zaken kan doen op de ranglijst, zegt de oefenmeester niet met de stand bezig te zijn. "We richten ons nu alleen op de wedstrijd van zondag en niet specifiek op een positie. Op voorhand gaan rekenen heeft geen zin."

Jansen zag Ajax donderdag ten koste van AZ de bekerfinale bereiken. "Ze spelen op dit moment misschien niet groots, maar wel heel degelijk. Ze doen wat ze moeten doen en kunnen ook altijd terugvallen op hun positiespel. Bovendien hebben ze spelers in huis die individueel op kunnen staan." Jansen rekent erop dat Ajax in eigen huis het initiatief wil pakken. "Het is aan ons om dat te voorkomen."

FC Twente moet het in Amsterdam zonder de geschorsten Dico Koppers en Roberto Rosales stellen. Wout Brama kan na een slepende hielblessure zijn rentree maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen