Huurling Bojan sluit langer verblijf bij Ajax niet uit

Ger
1 april 2014, 08:48

De samenwerking tussen Ajax en Bojan Krkic wordt mogelijk volgend seizoen doorgezet. De Amsterdamse club Ajax heeft een optie om de aanvaller nog een seizoen van FC Barcelona te huren en de speler zelf sluit een langer verblijf in de ArenA niet uit.

Bojan beleefde mede door een blessure geen indrukwekkend eerste jaar bij Ajax. De voorbije speelronde liet de Spanjaard echter zien wel degelijk een meerwaarde te kunnen zijn. In de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Twente (3-0) nam de huurling het laatste doelpunt voor zijn rekening en kreeg hij na afloop complimenten van trainer Frank de Boer. "Mijn blessure heeft helaas voor een belangrijk deel mijn seizoen bepaald", zegt Bojan in De Telegraaf. "Voor mijn gevoel heb ik in veel belangrijke wedstrijden - tegen FC Barcelona, AC Milan, PSV en de eerste wedstrijd tegen Feyenoord - goed gespeeld."

Bojan wil zijn goede lijn in de laatste duels van het seizoen doorzetten. "Ik voel me goed bij Ajax en in Amsterdam en wil de club terugbetalen voor het vertrouwen in me. We willen eerst kampioen worden en de beker winnen, dan zullen we het over de toekomst hebben. Nu wil ik mijn waarde bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen