Feyenoord zonder fans naar Almelo: "Dat is jammer"

1 april 2014, 16:43

In de jacht op een vierde opeenvolgende zege in de Eredivisie moet Feyenoord het woensdag stellen zonder de eigen aanhang. Omdat de club niet akkoord is gegaan met de door Heracles en de gemeente Almelo voorgestelde vervoersregeling voor uitsupporters, blijft het uitvak in het Polman Stadion leeg.

"Dat is jammer, want wij voelen ook in uitwedstrijden altijd heel veel steun van onze supporters", zegt coach Ronald Koeman van Feyenoord op de site van de Rotterdamse club. Hij hoopt dat zijn ploeg desondanks de goede lijn van de afgelopen weken door kan trekken. Uit de laatste drie duels pakte Feyenoord negen punten, met het doelsaldo van negen voor en nul tegen. "Aan die reeks hebben we een goed gevoel overgehouden. Iedereen is gefocust op de serie wedstrijden die nu volgt. We weten waar we voor vechten", benadrukt hij.

Door de goede reeks is Feyenoord opgeklommen naar de tweede plaats, een positie die recht geeft op deelname aan de CL-voorronde. "We staan er goed voor, maar dat kan na elke wedstrijd zomaar weer anders zijn. Wat dat betreft beginnen we nu gewoon weer op nul en moeten we weer knokken voor de drie punten."

Eerder dit seizoen, in de Kuip, verloor Feyenoord verrassend van Heracles. In het bekerduel speelden beide teams 1-1 gelijk, waarna de Rotterdammers de strafschoppen beter namen. "Eerst verloren we van Heracles, vervolgens speelden we gelijk, dus als we dat doorzetten zullen we morgen winnen", glimlacht Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen