De Gea: "United veel beter en constanter in Europa"

4 april 2014, 10:48

Zo stroef als het dit seizoen loopt in de Premier League, zo goed presteert Manchester United in de Champions League. Dinsdag speelde de ploeg van David Moyes in eigen huis knap met 1-1 gelijk tegen topfavoriet Bayern München. Doelman David de Gea snapt niet waarom er zo'n groot verschil zit tussen de competities.

"Het is moeilijk te zeggen hoe dat kan, er is geen specifieke reden voor", stelt de Spanjaard tegen Sky Sports. "Maar het is duidelijk dat we in Europe veel beter en constanter spelen. Het zijn twee totaal verschillende competities en in de Premier League gaat het niet goed met ons. In de Champions League, een speciaal toernooi, doet het team het prima."

In maart incasseerden The Red Devils twee gevoelige nederlagen. "Dat was een heel zware periode voor ons en we waren down na de zeperds tegen Liverpool en Manchester City. Maar wij zijn United en moeten altijd vechten. Dit is een zeer grote club en in zware tijden moet je opstaan en mensen laten zien hoe groot je daadwerkelijk bent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen