Bosz 'moet er niet aan denken' dat Ajax al kampioen wordt

4 april 2014, 13:11

In de schaduw van alle perikelen rondom het stadionverbod van oud-clubeigenaar Merab Jordania wordt er zondag ook nog gevoetbald in Arnhem. Er staat niet zomaar een wedstrijd op het programma, aangezien Ajax op bezoek komt bij Vitesse. Ajax kan, bij een misstap van Feyenoord, zelfs kampioen worden in Arnhem. "Dat ze kampioen kunnen worden? Ik moet er niet aan denken", zegt Vitesse-coach Peter Bosz in aanloop naar het duel.

Vitesse wist al drie wedstrijden niet meer te winnen, waardoor het volgens Bosz hoog tijd is voor een Arnhemse zege. "Het wordt inderdaad tijd voor een overwinning. We willen bij de eerste vier eindigen. Dan moet er zondag gewonnen worden. En dat het dan tegen Ajax gebeurt, dan is extra mooi. Dat ze kampioen kunnen worden? Daar zijn wij niet mee bezig. Het is voor ons wel een extra motivatie", benadrukt Bosz, die er dus niet aan moet denken dat Ajax kampioen wordt in Arnhem.

Kelvin Leerdam en Guram Kashia keren bij Vitesse terug van een schorsing. Mike Havenaar en Lucas Piazon zijn daarentegen twijfelgevallen voor zondag. "Zij trainden vandaag (vrijdag, red.) voor het eerst mee met de groep. We hebben zaterdag nog een training. Dan moeten we kijken hoe zij er voor staan. Bertrand Traore zou een goede vervanger zijn van Mike", denkt Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen