Streppel over kraker: "Hele mooie, belangrijke wedstrijd"

4 april 2014, 14:46

Vanavond (vrijdag) wordt er veel duidelijk in de titelstrijd in de Jupiler League. Nummer twee Willem II ontvangt lijstaanvoerder FC Dordrecht en kan het verschil met de koploper met een overwinning in deze cruciale kraker terugbrengen tot één punt.Willem II-coach Jurgen Streppel is gebrand op een goed resultaat.

"Het is een hele mooie, belangrijke wedstrijd", stelt Streppel in aanloop naar de clash met Dordrecht op de officiële clubsite. "Dit zijn de wedstrijden waarvoor je sportman bent geworden. Ik merk het ook aan de spelers. Ze hebben er ongelooflijk veel zin in. Dit zijn wedstrijden waar je van moet genieten, het zijn de mooiere momenten uit je loopbaan", weet de coach van de Tricolores.

Streppel kan tegen de koploper niet beschikken over Ricardo Ippel (geschorst) en Denny Landzaat. "Het is jammer dat we deze jongens missen", zegt de keuzeheer. "Landzaat met zijn overzicht en Ippel met zijn winnaarsmentaliteit. Maar je moet daar verder niet bij stil staan, het is zoals het is. We hebben een goede selectie en kunnen dit prima opvangen. Bij de laatste training heb ik verteld wie er gaan spelen, maar dat maak ik nog niet openbaar."

Tot slot stelt Streppel dat hij een goed beeld heeft van de tegenstander: "Dordrecht en Willem II hebben weinig geheimen voor elkaar. Ik verwacht dat Dordrecht speelt als altijd. Dat ze vooruit spelen en lekker meevoetballen. Ze zullen zich zeker niet ingraven zoals veel ploegen hier doen. Ik verwacht een mooie, open wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen