Wijnaldum na 'leerjaar': "Er moet versterking komen"

12 april 2014, 11:37

Wisselvalligheid is dit seizoen troef bij PSV. De Eindhovenaren maakten indruk met twee zeer goede series, maar lieten het daarnaast veelvuldig afweten. Georginio Wijnaldum vindt dat PSV de selectie intact moet houden, maar ook moet zoeken naar versterking. Volgens Wijnaldum zal dat dit volgend seizoen zijn vruchten zal afwerpen.

Wijnaldum kon lange tijd niets meer dan zich verbijten op de tribune, omdat de aanvoerder van PSV geteisterd werd door een slepende rugblessure. Hij constateerde dat het een teleurstellend seizoen zou worden voor de Eindhovenaren. "Een terugval was enigszins te verwachten met dit jonge team. Dat het zo zou gaan, had niemand verwacht", zegt de PSV-captian tegen het Eindhovens Dagblad.

De middenvelder hoopt dat de selectie intact gelaten wordt, zodat dezelfde namen zich volgend seizoen kunnen revancheren: "Het mooiste zou zijn als deze groep bij elkaar blijft en dat we volgend jaar dit seizoen recht kunnen zetten en bewijzen dat het een leerjaar was. Op bepaalde posities moet er wel versterking komen, om meer concurrentie te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen