Martino na verlies bij Granada: "Geen reden voor kritiek"

13 april 2014, 11:58

Gerardo Martino, trainer van FC Barcelona, neemt zijn spelers niets kwalijk na de 1-0 nederlaag tegen Granada CF van zaterdagavond. De Catalanen hadden maar liefst 81 procent balbezit, maar wisten dit niet om te zetten in doelpunten.

"Ik heb geen reden om kritisch te zijn op mijn elftal", zegt Martino tegen Marca. "We hebben er alles aan gedaan om te scoren. Daarvoor hebben we ook kansen gekregen, maar het zat er deze keer niet in voor ons. We waren niet effectief genoeg."

"Het lijkt mij duidelijk dat Barcelona had moeten winnen", aldus Martino. Barça zakte door het verlies naar de derde plaats in La Liga, want Real Madrid faalde later op de avond niet tegen Almeria (4-0). Koploper Atletico Madrid vergroot zondag bij winst op Getafe de voorsprong op de Catalaanse achtervolger tot vier punten.

Martino: "Dit resultaat is een schok voor ons, maar dit gebeurt nou eenmaal in de voetballerij. Het zou normaal zijn geweest als we hier met vier of vijf goals verschil hadden gewonnen. Er zijn wedstrijden die je niet verdient te winnen, maar het gaat nou eenmaal om effectiviteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen