Terry blij met zege Liverpool op Man City: "Dit wilden we"

14 april 2014, 08:43

De strijd om de titel in in de Premier League is dit seizoen spannender dan ooit. Nog drie teams mogen hopen op het kampioenschap en van dat trio heeft Liverpool de beste papieren. De ploeg won zondag voor eigen publiek met 3-2 van Manchester City en koestert, met nog vier duels te spelen, een voorsprong van twee punten op Chelsea. Man City staat derde op zeven punten, maar speelde twee wedstrijden minder.

Enkele uren na de zege van Liverpool op Manchester City, won Chelsea de uitwedstrijd tegen Swansea City moeizaam met 0-1. Na die wedstrijd toonde John Terry zich tevreden over de uitslag op Anfield Road. Had City de drie punten gepakt, dan was die ploeg namelijk heel dicht bij de titel gekomen. Chelsea doet nu nog volop mee, zeker omdat het nog tegen Liverpool speelt. Dat duel staat gepland voor zondag 27 april, in Liverpool.

"Toen we het veld op gingen voor de wedstrijd tegen Swansea, kenden we natuurlijk het resultaat van de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester City", zegt Terry in gesprek met de BBC. "Dat Liverpool won, was voor ons waarschijnlijk het meest gunstige resultaat. Dit wilden we. Maar we wisten ook dat we zelf vooral onze wedstrijd moesten winnen. Als we zelf niet winnen, maken we het de concurrentie wel heel erg eenvoudig."

De eerstvolgende wedstrijd van Chelsea is zaterdag, thuis tegen Sunderland. Datzelfde weekend speelt Liverpool uit bij Norwich. Man City speelt de komende week tegen Sunderland (thuis) en West Brom (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen