Kompany: "In 2012 stonden we acht punten achter"

22 april 2014, 07:45

Bij Manchester City heeft men de titel nog lang niet uit het hoofd gezet. Door een 3-1 zege op West Bromwich Albion verkleinde de formatie van coach Manuel Pellegrini de achterstand op koploper Liverpool, dat een wedstrijd meer gespeeld heeft, tot zes punten. Alles is nog mogelijk, denkt aanvoerder Vincent Kompany.

De Belg put hoop uit hetgeen twee seizoenen geleden gebeurde. Toen stond zijn ploeg in de titelrace lange tijd ver achter stadgenoot Manchester United, maar trok het na een zinderende ontknoping toch aan het langste eind. "Twee jaar geleden stonden we zes speeldagen van het einde acht punten achter op Manchester United en werden we toch nog kampioen", zegt de centrumverdediger in gesprek met het Belgische Sporza. "Daar puren we motivatie uit, maar het belangrijkste is dat we opnieuw zo goed spelen als in het begin van het seizoen."

Coach Pellegrini liet eerder weten dat hij Liverpool onder druk wil houden. "Wij moeten onze wedstrijden winnen, aangezien Liverpool de druk dan voelt. Het is altijd lastig om het af te maken, we moeten ons werk doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen