"Ik heb het laten liggen. Ik wil een andere Maher laten zien"

25 mei 2014, 12:13

Adam Maher kende een uitermate teleurstellend verlopen seizoen. De middenvelder werd vol positieve verwachtingen aangetrokken door PSV, maar kon in zijn debuutseizoen in Eindhoven niet imponeren. De twintigjarige Maher meldde zich bij Jong Oranje. "Ik had ook naar het WK gekund."

Het feit dat Maher zich met Jong Oranje opmaakt voor de EK-kwalificatieduels met Schotland en Luxemburg en niet tot de WK-voorselectie van het grote Oranje behoort, heeft hij naar eigen zeggen aan zichzelf te danken. "De kans was er, ik heb lang de hoop gehad dat ik het WK ging halen. Maar na zo'n teleurstellend seizoen moet ik ook reëel zijn. Ik heb in mijn eerste jaar bij PSV gewoon niet kunnen brengen wat ik had willen brengen", zegt Maher in gesprek met NU.nl.

"De flow die ik bij AZ had, heb ik bij PSV nog niet gehad", realiseert de jonge middenvelder zich. "Dat mag ik ook mezelf verwijten. Ik heb het zelf laten liggen, waardoor ik nu het WK op televisie moet volgen. En natuurlijk ga ik kijken. Ik ben een liefhebber, ik wil zien hoe mijn land het doet. Verder wordt het na de kwalificatieduels met Jong Oranje vooral rust nemen en dan focussen op volgend jaar. Dan wil ik er wel staan. Ik wil een andere Adam Maher laten zien", aldus een gretige Maher.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen