Kroatië heeft hoop: "Hebben antwoord op Brazilië"

11 juni 2014, 23:24   Bijgewerkt: 12 juni 2014, 00:09

Kroatië heeft donderdag de eer om het WK in gang te schieten. Dat doet het samen met Brazilië, de gastheer van het toernooi, die tot de grote favorieten voor de eindzege behoort. De Kroaten hebben volgens bondscoach Niko Kovac veel respect voor Brazilië, maar willen zich niet ingraven in het openingsduel van het mondiale eindtoernooi.

"De wedstrijd is een grote uitdaging voor ons. De druk zal immens zijn, aangezien het de openingswedstrijd is en de hele wereld naar ons zal kijken", realiseert Kovac zich. "Brazilië is de gedoodverfde favoriet. Ik verwacht dat ze het toernooi winnen, maar ook voor hen zijn de druk en de verwachtingen enorm", zegt de bondscoach van Kroatië tegen The Guardian.

Kovac heeft wel degelijk hoop, in aanloop naar het treffen met Brazilië: "In sommige elementen is Brazilië niet sterker dan wij. We zullen een antwoord hebben op hun spel. We moeten de wedstrijd neutraliseren. Kroatië graaft zich tegen niemand in en zal dit nu ook niet doen. Althans, dit hoop ik. Soms verloopt een wedstrijd niet zoals je gepland hebt", besluit de keuzeheer van de Kroaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen