Portugese media sparen nationale ploeg niet na debacle

17 juni 2014, 12:41

In Portugal is men, daags na het debacle tegen Duitsland, niet bepaald optimistisch over het verdere verloop van het WK. De nationale ploeg van de Portugezen wordt niet gespaard in de landelijke pers. De NOS liep een rondje langs de velden in de Portugese media.

"Zonder kop en voeten: het debacle van de eerste WK-wedstrijd", kopte A Bola na het dramatische verlies van Portugal. Met deze titel speelt de sportkrant in op de oerdomme rode kaart van Pepe, die Duitsland-aanvaller Thomas Müller een kopstoot gaf en daardoor in de eerste helft nog moest inrukken met een rode kaart.

De roemloze nederlaag van Portugal wordt door Record gezien als een catastrofe. De wedstrijd heeft volgens deze krant niet alleen een zure nasmaak vanwege de beschamende cijfers, maar ook door het feit dat Pepe geschorst zal zijn en Fabio Coentrão en Hugo Almeida een blessure overhielden aan het duel. O Jogo dat de oorvijg als 'een mooie puinhoop' omschreef, vond dat de Portugezen zich lieten kennen: "Portugal incasseert zijn grootste WK-nederlaag ooit, en het team klaagt over de scheidsrechter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen