Modric en Mandzukic aan aftrap, Eto'o afwezig

18 juni 2014, 23:33

Kroatië verschijnt vanavond (00.00 uur, Nederlandse tijd) - zoals verwacht - met sterspeler Luka Modric aan de aftrap van het cruciale duel met Kameroen. Het meespelen van de middenvelder was enige tijd twijfelachtig omdat hij donderdag in de openingswedstrijd tegen Brazilië een voetblessure opliep. Bondscoach Nico Kovac had eerder op de dag al bevestigd dat Modric kon spelen tegen Kameroen.

Ivan Rakitic, de andere drijvende kracht op het middenveld van de Kroaten, heeft eveneens een basisplaats. De 26-jarige Kroaat verhuist komende zomer van Sevilla FC naar FC Barcelona, zo werd maandag bekend. Met de deal is naar verluidt achttien miljoen euro gemoeid. Verder keert Mario Mandzukic terug bij de eerste elf. De spits van Bayern München ontbrak tegen Brazilië vanwege een schorsing.

Bij tegenstander Kameroen is Samuel Eto'o afwezig wegens een knieblessure. De aanvaller moet mogelijk ook passen voor het laatste groepsduel, komende maandag tegen Brazilië. Bij afwezigheid van Eto'o moet Vincent Aboubakar, speler van Lorient, voor de doelpunten van het Afrikaanse land gaan zorgen.

Kroatië en Kameroen begonnen allebei met een nederlaag aan het WK en moeten dus winnen, anders wordt plaatsing voor de tweede ronde wel een heel lastig verhaal.

Opstellingen

Kameroen: Itandje; M'Bia, Chedjou, N'Koulou, Assou-Ekotto; Song, Matip, Enoh; Choupo-Moting, Aboubakar, Moukandjo

Kroatië: Pletikosa; Srna, Corluka, Lovren, Pranjic; Modric, Rakitic; Perisic, Sammir, Olic; Mandzukic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen