Hodgson gooit elftal overhoop tegen Costa Rica

23 juni 2014, 23:32

Engeland start dinsdag met een flink gewijzigd elftal aan de wedstrijd tegen Costa Rica. Bondscoach Roy Hodgson verklaarde dat maandag bij een persconferentie. The Three Lions zijn al uitgeschakeld op het WK, na nederlagen tegen Italië en Uruguay.

Alleen Gary Cahill en Daniel Sturridge behouden hun basisplaats bij de Engelsen. Frank Lampard neemt in zijn 106de interland de aanvoerdersband over Steven Gerrard, die net als Wayne Rooney op de bank zal plaatsnemen. Voor de 36-jarige Lampard zou het wel eens zijn laatste interland kunnen worden. De middenvelder van Chelsea liet overigens weten dat hij een beslissing om te stoppen als international pas na het WK zal nemen.

Voor Costa Rica staat dinsdag om 18.00 uur in Belo Horizonte de groepswinst op het spel. De Midden-Amerikanen hebben aan een punt tegen de Engelsen genoeg om buiten het bereik te blijven van Italië of Uruguay.

Opstelling Engeland: Ben Foster; Phil Jones, Gary Cahill, Chris Smalling, Luke Shaw; James Milner, Frank Lampard, Jack Wilshere, Ross Barkley, Adam Lallana; Daniel Sturridge

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen