Barcelona verkoopt Messi niet en wil Sánchez behouden

2 juli 2014, 15:56

FC Barcelona-president Josep Maria Bartomeu heeft op de clubsite een boekje open gedaan over de transferplannen van de club. De preses laat weten dat Lionel Messi absoluut niet te koop is, en  hoopt ook dat de begeerde Alexis Sánchez in Catelonië blijft.

"Leo Messi is de leider van onze belangrijke innovatie", zegt Bartomeu. "We hebben zijn contract recent aangepast en hij is hier gelukkig. Als hij ooit afzwaait, zal hij de meest succesvolle voetballer zijn die wij ooit gehad hebben."

Bartomeu wil de ploeg nog wel versterken voor komend seizoen. "We hebben nog verdedigers nodig en nog een aanvaller. We kunnen nog niets bekend maken, maar het personeel is bezig met enkele zeer interessante spelers", aldus de preses, die ook liet weten dat er nog spelers zullen vertrekken.

Barcelona zou volgens diverse media bezig zijn met de komst van Luis Suarez van Liverpool. De club uit Engeland hoopt een ruildeal te sluiten, met daarin Alexis Sánchez. "Er zijn veel clubs geïnteresseerd in hem, we krijgen veel telefoontjes", zegt Bartomeu over de Chileen. "Maar wij hebben hem nodig. Hij is belangrijk voor ons spel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen