Maradona: "Argentinië is nog niet aan het WK begonnen"

3 juli 2014, 16:19

Diego Maradona vindt dat Argentinië veel te veel afhankelijk is van de oplevingen van Lionel Messi. De Argentijnse voetballegende stelt dat de Argentijnen zich drastisch moeten verbeteren, om kans te maken tegen België, komende zaterdag (18.00 uur) de tegenstander in de kwartfinales van het WK.

"We zijn nog steeds niet aan het toernooi begonnen", sprak Maradona, die het afgelopen WK aan het roer stond bij de Argentijnse ploeg. Destijds werd hij uitgeschakeld in de kwartfinales en hij vreest dat dit weer zal gebeuren in Brazilië, als het zo doorgaat. "We moeten ons realiseren dat het geen 'Sporting Messi' is. Hij kan geweldige doelpunten maken, maar niet alles kan zijn verantwoordelijkheid zijn."

Maradona zag met lede ogen aan hoe de motor van Argentinië haperde tegen Zwitserland, dat ternauwernood in de verlenging verslagen werd. "Individueel en collectief is Argentinië beter, maar dit zag je niet terug. Messi is alleen. Er is te weinig beweging voorin. Het kan veel, veel beter en de coach moet dit bewerkstelligen", aldus het Argentijnse voetbalicoon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen