Pekerman: "Perfect moment voor duel met Brazilië"

Ger
4 juli 2014, 15:33

Bondscoach José Pekerman maakt zich met Colombia op voor een Zuid-Amerikaanse confrontatie met Brazilië in de kwartfinales van het WK. Hoewel de ploeg van uitblinker James Rodríguez voor het eerst bij de laatste acht van de wereld zit, blikt de Argentijnse oefenmeester optimistisch vooruit.

"Dit is een droomwedstrijd, tegen vijfvoudig wereldkampioen Brazilië. Ze zijn bijna onverslaanbaar, maar wat we tot nu toe hebben laten zien, geeft ons veel zelfvertrouwen", aldus Pekerman. "Dit is het perfecte moment voor deze wedstrijd. Wij beleven een geweldig WK tot nu toe. We hebben tot nu toe iedere wedstrijd meer dan een keer gescoord. Dat is een belangrijk wapen."

Colombia zal zich volgens de de keuzeheer dan ook niet gaan aanpassen. "Wij proberen altijd ons eigen spel te spelen. Dat geeft ons zelfvertrouwen en helpt ons de uitdaging aan te gaan. Zo hebben we gespeeld tegen Argentinië, Chili, België en Nederland en alle andere landen in aanloop naar dit WK. Dat zullen we ook tegen Brazilië niet gaan veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen