Hazard: "Ik kan het niet altijd in mijn eentje opknappen"

Ger
7 juli 2014, 11:13   Bijgewerkt: 7 juli 2014, 12:01

Met Eden Hazard leek België op het WK één van de potentiële smaakmakers in huis te hebben. De vleugelspeler van Chelsea wist in Brazilië echter nauwelijks te imponeren. Hazard beseft dat hij meer had moeten laten zien, maar hij wijst ook nadrukkelijk naar anderen.

"Zelf had ik het beter moeten doen. Van mij verwacht men dat ik het in mijn eentje ­opknap. Eden Hazard zal het wel even doen. Maar Eden kan het niet altijd alleen doen", aldus de aanvaller in Het Nieuwsblad. "Het ontbreekt ons voorlopig aan automatismen. Het is een keuze geweest om minder op tactiek te trainen. Ik zeg niet dat de trainingen van de bondscoach niet goed zijn, maar ik denk wel dat we lessen moeten trekken voor toekomstige toernooien. En een van die lessen is dat we aan de automatismen moeten werken", deelt Hazard een kleine sneer uit naar keuzeheer Marc Wilmots.

De Rode Duivels bleven op het WK in de kwartfinales steken. Argentinië was zaterdag met 1-0 te sterk. In de groepsfase - en uiteraard de achtste finales - hadden de Belgen al hun wedstrijden winnend afgesloten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen